Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سی سخت، منبع اصلی آب شرب شهر سی سخت با حضور فرماندار دنا، حراست اداره کل آب و فاضلاب استان، هلال احمر دنا و شورای شهر لایروبی و نظافت شد.

با توجه به مشکلات به وجود آمده برای آب شرب شهر سی سخت، فرماندار دنا شخصا وارد میدان شد و برای رفع مشکل آب ادارات را بسیج کرد و پای کار آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس سالهاست شهر سی سخت که در دامنه دنا آرمیده و مردمانش از آب گوارای چشمه میشی بهره می برد اما با این حال متاسفانه این شهر دچار کمبود آب در اکثر نقاط شهر است، عده ای از مردم آب و فاضلاب را مقصر اصلی این امر می دانستند و ناخواسته علیه این دستگاه هجمه هایی وارد می‌شد و از طرفی دیگر  هم آب و فاضلاب ادعا دارد که شبانه روز در حال تلاش برای تامین آب شرب سالم برای شهروندان است.

وضعیت کمبود آب شرب شهر سی سخت در دو هفته اخیر تشدید شد به طوری که معلوم نبود عیب کار از کجاست، لذا با بررسی کارشناسی مشخص گردید که منبع اصلی شهر سی سخت پر از آب بوده به طوری که از منبع سر ریز شده و وارد جداول کشاورزی می شود و نتیجه این که کمبود آبی وجود ندارد و مشکل از خروجی منبع آب است.

درخشان زاده  فرماندار دنا شخصا وارد میدان شد و ادارت را بسیج کرد تا مشکل را به صورت اساسی حل کنند.

در این بین قواصان هلال احمر شهرستان دنا نقش اصلی این عملیات سخت و نفس گیر را برعهده داشتند و با  حضور در درون منبع آب شهر توانستند چندین تخته چوبی بزرگ، چندین گونی سنگ و شن و ماسه که باعث شده بود خروجی آب مسدود شود را بیرون بیاورند تا آب منبع به طور کامل خارج شود و لایروبی و شست وشوی منبع توسط آب وفاضلاب دنا انجام شود.

گفتنی است منبع آب شرب شهر سی سخت که می بایست توسط مهندس ناظر پروژه نظافت و آب گیری می شد متاسفانه محقق نشده و منبع آب با مقدار زیادی الوار و تخته و سنگ و شن رها شده و همین باعث شده تا به امروز مشکلات کم آبی برای مردم به وجود آید.

درخشان زاده فرماندار دنا در حاشیه بازدید از خط انتقال آب از سرچشمه به مرکز شهرستان دنا در گفت وگو با فارس اظهار کرد: بعد از وقوع زلزله بهمن ماه ۹۹در سطح شهر مشکلات کم آبی در کنار چشمه سارهای دنا شهروندان را آزار می‌داد که تدابیر لازم برای رفع این مشکل اتخاذ گردیده است.

فرماندار دنا در جمع شورای شهر، نمایندگان و معتمدین  شهر سی سخت گفت: به این کمبود آگاهی کامل داریم این مشکلات بصورت کلی و فصلی بوده که در بخشی به دلیل بالا رفتن جمعیت شهری بصورت سیار و ثابت، فرسودگی شبکه های داخلی، انشعابات غیر مجاز در این معضل کم آبی سهیم بوده و این امر نیازمند مشارکت و همکاری شهروندان است.

کورش درخشان زاده در ادامه اظهار داشت: همه تدابیر لازم اندیشیده شده و در زمان حال با هواگیری خط اتصال، تیم  غواصی مجهز از هلال احمر، مجموعه کارشناسان فنی در محل منبع حضور یافته که پس از بررسی های نفس گیر مشاهده شد که خروجی آب منبع مسدود شده و تیم عملیات در حال جمع آوری قطعات ریزشی در داخل منبع هستند که این پاکسازی قطعا در رفع کمبود آب تأثیر اساسی خواهد داشت.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرماندار دنا آب شرب شهر سی سخت فرماندار دنا هلال احمر کمبود آب منبع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۶۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور ضمن تشریح آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق تحت تاثیر سیل و آبگرفتگی در کشور اعلام کرد که طی هفت روز اخیر به بیش از ۵۳۰۰ نفر در ۱۷ استان کشور امدادرسانی شده است.

بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جزئیات اقدامات انجام شده از سوی امدادگران جمعیت هلال احمر در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان کشور گفت: پس از هشدار هفته گذشته سازمان هواشناسی، سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر امدادگران خود و تجهیزات امدادی را در  استان‌هایی که از سوی هواشناسی با بارش شدید باران پیش‌بینی شده بودند، به حالت آماده‌باش درآورد. پس از آن با شروع بارش‌ها از تاریخ  ۱۲ اردیبهشت ماه تا صبح امروز شاهد وقوع سیل و آبگرفتگی در ۱۷ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد بودیم.

وی با بیان اینکه در این ۱۷ استان، مجموعا ۱۳۸ مورد عملیات امداد و نجات از سوی امدادگران جمعیت هلال احمر انجام شده است، گفت: در مجموع این ماموریت‌ها به پنج هزار  و ۳۶۹ نفر متأثر از سیل امدادرسانی شده است، همچنین ۲۲۵نفر به مناطق امن انتقال داده شده و از ۲۰۲ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت. ۲۰۶ نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند.

محمودی درباره اقلام توزیع شده در میان حادثه دیدگان نیز گفت:‌ چهارهزار و ۷۰۷ قوطی کنسروجات، دو هزار و ۸۳۲ کیلوگرم  برنج، دوهزار و ۵۷۶کیلوگرم نایلون، ۶۰۴ کیلوگرم حبوبات، هزار و ۴۸۴ تخته پتو، ۷۲۰تخته موکت، ۴۲۰ کیلوگرم روغن، ۴۶۹بسته غذایی، ۲۰۰ قرص نان، ۳۲۴ست شستشو، ۸۹ ست بهداشتی و ۴۶دستگاه چادر امدادی، توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد:۲۴۲تیم عملیاتی متشکل ۸۸۱ نفر امدادگر و نجاتگر در این ماموریت‌ها حضور داشته به متأثرین از سیل و آبگرفتگی امدادرسانی کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هلال احمر ایران ۱۰۲ ساله شد
  • شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است
  • همایش بزرگ روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر آغاز شد
  • دختر کالپوشی پیدا شد/ حال عمومی وی خوب است
  • غرق شدن جوان ۲۸ ساله در رودخانه شهرستان زهک
  • نشست خبری رئیس جمعیت هلال احمر
  • افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • پیگیری‌های پلیس نبود، «یسنا» را آزاد نمی‌کردند
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان