Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشم امینی امروز در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: در یک دهه اخیر با افزایش خشکی رودخانه زاینده رود و جریان نیافتن مداوم آن، چاه‌های تامین آب "فِلمن" در این استان از مدار خارج شد و به همین دلیل کسری آب آشامیدنی در این خطه افزایش یافت.

در دولت سیزدهم بخشی از این کسری با اقداماتی جبران شده است، اما کماکان مشکل کمبود آب در استان اصفهان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استان اصفهان ۲۲ قرارداد بیع متقابل در زمینه آب و فاضلاب دارد که ظرفیت مناسبی در این خطه و نمونه خوبی در کل کشور به شمار می‌رود، برای مثال شرکت فولاد مبارکه به ازای سرمایه گذاری در طرح‌ها، ۵۵۳ لیتر بر ثانیه پساب استفاده می‌کند که نقش قابل توجهی در کاهش برداشت از آب رودخانه زاینده رود داشته است.

امینی می‌گوید: اجرای پروژه‌های تله متری و پایش در خطوط انتقال از جمله طرح‌هایی بوده است که در سال‌های اخیر سبب کاهش هدررفت آب در این استان شده است.

معاون شرکت آب و فاضلاب کشورگفت: استان اصفهان اکنون ۱۲ هزار و ۲۶۹ کیلومتر شبکه آب، هشت هزار و ۲۳۹ کیلومتر شبکه فاضلاب و ۳۰ تصفیه خانه فاضلاب دارد.

در این آیین حسین اکبریان به عنوان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان منصوب شد.

معاون برنامه ریزی و منابع انسانی شرکت فاضلاب تهران، معاون برنامه ریزی و منابع انسانی آبفای شهر‌ها و شهرک‌های غرب تهران، عضو هیات مدیره شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان و مدیر امور قرارداد‌های شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان از جمله سوابق کاری وی بوده است.

پیش از این هاشم امینی به مدت ۱۱ سال در این سمت مشغول به کار بود که زمستان پارسال به عنوان معاون راهبردی و نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور منصوب شد و در این بازه زمانی ناصر اکبری معاون آبفا اصفهان به عنوان سرپرست آبفا استان فعالیت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمبود آب زاینده رود آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۶۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد
  • امحای محصولات کشاورزی کاشته شده با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد