Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هاشم امینی روز یکشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: همچنین آبدهی ۱۴۰ حلقه چاه آب آشامیدنی در ۵۶ شهر و بیش از ۳۸۰ روستا نیز بین ۳۰ تا ۷۰ درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه این موضوع بر کاهش کیفیت آب برخی از چاه ها نیز تاثیر داشته است اظهارداشت: بر همین اساس و با توجه به خشکی مداوم  و متناوب زاینده رود از حدود ۲۰ سال قبل، از سال ۸۶ لزوم احداث  و بهره ‌برداری از سامانه دوم آبرسانی تاکید شد اما این مهم تاکنون محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان اضافه کرد: اکنون چهار میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سراسر استان تحت پوشش خدمات آبفا قرار دارند، ۴۰ شهر و ۵۶۹ روستا شامل ۵۲۸ هزار نفر جمعیت در حوضه آبی زاینده‌ رود نیستند و سایر مردم استان از آب زاینده‌ رود استفاده می‌کنند.

امینی تصریح کرد: بنابراین چهار میلیون و ۳۲۹ هزار نفر جمعیت استان برابر ۸۹ درصد با سرانه ۱۳.۵ متر مکعب آب زیر پوشش حوضه آبریز زاینده‌ رود قرار دارند که در سال های خشکی این رودخانه با مشکلات عدیده ای روبه رو شده اند.

وی افزود: ۱۴ سال قبل سرانه مصرف خانگی بخش شهری به ازای هر نفر در شبانه روز ۱۸۹ لیتر بود و این رقم را تا سال ۹۷، به ۱۴۹ لیتر کاهش یافت سپس با شیوع ویروس کرونا بیشتر شد اما این روزها به ۱۶۰ لیتر رسیده است که آمار مطلوبی به حساب می آید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان با بیان اینکه این استان با ۱۶ درصد کمترین میزان هدررفت (پِرت) آب در کشور را به خود اختصاص داده است گفت: اصلاح شبکه‌های فرسوده شهر، تله‌متری و مدیریت فشار در سال‌های گذشته بیشتر شد و  بر همین مبنا اصفهان همراه با یزد در بین شهرهای سفید از نظر آب قرار دارد.

امینی خاطرنشان کرد: تعامل مناسبی بین شهرداری و این شرکت وجود دارد و در حوزه خدمات و عمران شهری ارتباط مناسبی شکل گرفته است.

اصفهان خشک‌سالی کم‌سابقه‌ای را در نیم‌قرن اخیر سپری می‌کند، رودخانه زاینده‌رود بیش از یک سال است که خشکانده شده و ذخیره آب در سد زاینده‌رود اکنون به بحرانی رسیده و تنها برای تأمین آب آشامیدنی کفایت می‌کند و امکانی برای رهاسازی آب برای کشت و کار کشاورزان وجود ندارد.

برچسب‌ها شركت آب و فاضلاب اصفهان شهرداری اصفهان خشکسالی اصفهان پروندهٔ خبری خشکی زاینده رود و تالاب گاوخونی اصفهان بحران خشکسالی در ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شركت آب و فاضلاب اصفهان شهرداری اصفهان خشکسالی شركت آب و فاضلاب اصفهان شهرداری اصفهان خشکسالی اصفهان زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۸۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با استدلال علمی گفت: نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند.

به گزارش مشرق، معصومه تکلو ضمن تاکید بر سلامت آب‌های آشامیدنی و معدنی بسته بندی، افزود: امکان ندارد ارگان نظارتی مهمی مثل سازمان غذا و دارو بدون مطالعه و لحاظ مسائل فنی و بهداشتی برای فرآورده‌ای مجوز مصرف و پروانه بهداشتی صادر کند کما اینکه عدول از تعهدات توسط شرکت هم می‌تواند موجب ابطال موقت یا دائم مجوز شود.

وی با اشاره به اینکه طرح مباحث فنی و علمی اصولاً در رسانه‌های عمومی نیست، تصریح کرد: گاهی ناچار هستیم برای اطمینان بیشتر مردم نکاتی را گوشزد کنیم مثل اینکه گرانول پلیمر مورد مصرف جهت بسته بندی آب‌های بسته بندی شده، پلیمر پلی اتیلن ترفنالات است که از دو منومر اتیلن گلایکون و اسید ترفتالیک تحت خلأ دما و زمان معین و با ایجاد پیوند کوالانسی بین دو منومر مذکور در راکتور پتروشیمی تولید می‌شود.

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: این شرکت پترو شیمی تندگویان دارای گواهی مناسب برای مصرف انسان از آزمایشگاه‌های داخل و خارج کشور است، لذا قرار گرفتن بطری آب در معرض نور آفتاب و یا انجماد آن در فریز، قادر به تخریب بطری‌های یکبار مصرف آب و خروج ترکیبات فتالات از پلیمر نمی‌شود.

تکلو در پایان به مردم این اطمینان را داد که با توجه به کنترل سه سطحی سلامت آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی در سازمان غذا و دارو، با خیال راحت از آنها استفاده کنند و بدانند کوچک‌ترین تهدید سلامتی در فرآورده‌های غذای و آشامیدنی در اولین زمان ممکن به اطلاع آنها خواهد رسید.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • حفر بیست حلقه چاه آب برای کرمان
  • استعدادیابی و تامین تجهیزات را در رأس کار قرار دادیم
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • مرمت پل تاریخی زمان‌خان سامان مدیریت شود
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی